Veckobrev vecka 20

Veckobrev vecka 20

Det är faktiskt sant, den här veckan var terminens sista ”helvecka”! Nästa vecka är tredagars vecka och veckan efter innehåller en PRAO-dag, onsdag 31/5. Vecka 23 firar vi Sveriges nationaldag med att vara ledig både på nationaldagen men också klämdagen före (5/6). På torsdag den veckan är det dags för vår studieresa till Stockholm och veckan efter är det den sista skolveckan, med den årliga fotbollsturneringen, tisdag(för de som vill) och avslutning på torsdag. Vi är verkligen inne på slutspurten!

Den här veckan har klassen också genomfört sitt sista prov (i alla fall där jag är inblandad, lovar) det var ett prov i geografi. Resultatet finns på Schoolsoft.

Nästan läxfritt till nästa vecka, men man ska ha sett ”lilla” innan måndag.

På tisdag till veckan är det besök på Matfors skola, man kommer att få träffa sina blivande klasskamrater och mentorer. Bussen går från skolan kl. 08.25 och tillbaka ca: kl. 11.30. Eleverna äter lunch i Matfors innan man åker tillbaka. Sara följer med klassen till Matfors.

Jag är ledig nästa vecka, Sara och Petter kommer att ha de flesta av mina pass med klassen.

På fredag vecka 22 ska vi ut på cykeltur till Pallviken tillsammans med åk 4 och 5. Det kan redan nu vara bra att kolla upp sin cykel, om man har någon, eventuellt försöka låna om man inte har. Allternativ resa till och från Pallviken kan ordnas om man har giltiga skäl.

Ps. Måndag 29/5 kl. 19.00 träffas vi i klassrummet för ett möte om vår kommande Stockholmsresa. Det är viktigt att komma! (Elever/vårdnadshavare)

Ds. Skolavslutningen kommer att äga rum torsdag 15/6 kl. 09.00. Om man behöver skolskjuts den dagen så måste man meddela oss på skolan, snarast. Inga ordinarie skolskjutsar den dagen.

Trevlig helg på er från Hansa.

Vecka 21

Må. Lilla. Idrott (ute)

Ti. Besök på Matfors skola. Slöjd (långdag, ta med lättare fika)

On. Idrott (ute) Mp.

To.  LOVDAG: Kristi himmelfärdsdag.

Fr. LOVDAG.

Vecka 22

Må. Idrott (Ute) MÖTE OM RESAN. Klasrummet kl.19.00!

Ti. Slöjd (långdag, ta med lättare fika)

On. PRAODAG

To. Åk 5 och 6 arrangerar friidrottstävling för fsk-åk4!

Fr. Cykeldag till Pallviken (vi äter lunch där, men ta med fika och badkläder??)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *