Veckobrev vecka 11

Veckobrev vecka 11

Då var vi igång igen. Nu öser vi på fram till påsklovet vecka 16. I går hade vi besök av några från medioteket som demonstrerade och visade vad man kan göra med en 3d skrivare, det är mycket kan jag säga! Eleverna fick designa egna figurer i ett program och några hann också få dessa utskrivna i 3d. Vi får låna skrivaren i tre veckor, tanken är att vi ska använda den i vårt OS-tema. Om vi fick önska så skulle vi gärna vilja äga en sådan på skolan. Inget snack om att detta är framtiden.

Nu har i klassen gjort sina språkval och önskat blivande klasskamrater. Hur klasserna på Matfors kommer att se ut meddelas i slutet av april (klasslistorna kommer att skickas ut via post 27/4)

Jag kommer att lägga ut tider för betygssamtal vecka 13. Samtalen har vi vecka 15, då går vi också igenom resultatet på NP i svenska och matematik.

Nästan läxfritt till nästa vecka, förutom att man ska ha sett ”lilla” innan måndag.

Nästa vecka är det idrott inne som gäller.

Prisutdelningen för skiddagen är nästa fredag. Fler priser mottages tacksamt!

Vi kommer eventuellt att ha en PRAO-dag i maj. De aktuella dagarna är måndag 22/5 och onsdag 24/5. Någon av dessa två dagar är det som gäller. Återkommer med mer information vilken dag som gäller för åk 6. Det är bra om man redan nu börjar titta runt lite på möjliga PRAO-platser.

 Jag kommer att vara ledig tisdag och onsdag nästa vecka. Jimmie, Petter och Sara kommer att täcka mina lektioner i klassen.

Ps. Biljetterna är nu bokade till VM-kval matchen mellan Sverige och Frankrike. Strålande fixat Ulrika Sundin!

Trevlig helg på er från Hansa.

Vecka 12

Må. Idrott (inne) ”Lilla”

Ti. Slöjd (långdag, ta med lättare fika)

On. Idrott (inne)

To.

Fr. Prisutdelning för skiddagen.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *